Sigurnost i zaštita podataka

Izjava o sigurnosti
Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com Pay Way sustava.
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.
ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" ("firewall").

 


Izjava o privatnosti i zaštiti podataka
Novinsko izdavačka ustanova Edit se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojim su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ustanove i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.